Oud schoolgebouw met faciliteiten van deze tijd

interieur1
interieur2
Klik om te vergroten
whiteboard
 

Sfeer, rust en gastvrijheid, daar draait het om in de Oude School.

U vergadert in een mooi gerestaureerd schoollokaal met een hoog balkenplafond, oude schoollampen, schoolplaten, landkaarten  en andere nostalgische elementen die herinneren aan de vroegere functie. Door het kleurgebruik, de inrichting en de persoonlijke bediening ademt de Oude School de ongedwongen sfeer van een gezellig bruin café. De hoge ramen aan de voorzijde maken het bovendien een aangenaam lichte ruimte.

Natuurlijk zijn alle belangrijke hulpmiddelen voor een effectieve bijeenkomst aanwezig, zoals draadloos internet, beamer, projectiescherm, laptop, whiteboard, blackboard en flip-over. Een goed ventilatiesysteem zorgt voor constante verversing van de lucht.
U vergadert rond de grote oude stamtafel (max. 12 personen),
of aan vergadertafels die in verschillende opstellingen klaargezet kunnen worden. 

Eigen sportzaal voor uiteenlopende activiteiten

gymzaal

Voor een sportieve break of activiteiten die extra ruimte vragen, kunt u gebruik maken van ons eigen sportzaaltje, compleet met toestellen en materialen. De oude zaal ademt nog de sfeer van 40 jaar geleden.
Op maandag en donderdag is de gymzaal verhuurd aan de basisschool en dus niet beschikbaar voor bijeenkomsten. Op deze dagen kan het geluid van gymmende kinderen op de achtergrond hoorbaar zijn in de vergaderruimte.